Uw voordelen?

Benieuwd naar uw voordelen als u zaken doet met Van Heek Medical? Naast de logistieke voordelen die wij u bieden, helpen we u ook graag met het beheersbaar houden van uw kosten. Ook bent u verzekerd van een hoge leveringsbetrouwbaarheid, omdat wij onderdeel zijn van Mosadex Groep.

“In een veranderende zorgmarkt voelen wij ons begrepen door een partner als Van Heek Medical. Ons zorgpersoneel is zeer tevreden over de producten en de ondersteuning. En op financieel vlak denkt Van Heek stevig mee. Precies waar wij behoefte aan hebben.”

Adi Sahbaz, strategisch en tactisch inkoper bij De Zorggroep

Uw logistieke voordelen?

  • U ontvangt uw producten verpakt per locatie, afdeling of kamer. Net wat u wenst.
  • Op verzoek zorgen we voor één levering van onze medische disposables en hulpmiddelen samen met de benodigde medicijnen.
  • Efficiënt voorraadbeheer.

Kosten beheersbaar houden?

Bij Van Heek Medical denken we mee over goede en betaalbare zorg. En we denken altijd een stap vooruit. Dat doen we samen met u. Door toepassing van managementinstrumenten en rapportages houden we samen de vinger aan de pols.

Leveringsbetrouwbaarheid

U bent verzekerd van een hoge leveringsbetrouwbaarheid van de producten die u nodig heeft, omdat wij onderdeel zijn van Mosadex Groep. De totaalleverancier in de openbare farmacie en zorgmarkt met eigen medische groothandels.

Van Heek Medical werkt intensief samen met alle bedrijven binnen Mosadex Groep:

  • Medicatie+Zorg, voor advies en begeleiding bij het optimaliseren van de farmaceutische dienstverlening in uw zorginstelling.
  • Apotheek Voorzorg, de grootste leverancier van rolmedicatie en goedgekeurd volgens de GDS-norm door IGZ. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.
  • NControl, leverancier van NCare. NCare is hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid in zorginstellingen en thuiszorg.
  • Ruim 700 aangesloten Mosadex-apotheken, voor de levering van benodigde medicijnen.

Onderdeel van van Heek Medical